Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2010 11:26 - 10 неща, за да бъдете GORDI 4E STE BULGARI. Vulgar version
Автор: voxpopuli Категория: Политика   
Прочетен: 2161 Коментари: 6 Гласове:
4

Последна промяна: 04.03.2010 17:44


Вчера поздравих с националния празник всички приятели, за които свободата е по-ценна от салама. Въпреки че българския вариант на Санчо с москалите е доста популярен. Затова реших да пусна това вулгарно списъче с 10 факта, които могат да ви послужат за гордост, че произхождате от нация, която единствена в Европа не е променила името на държавата си 1400 години.

1. Мислите че си струва да се гордеете, че пишете на кирилица? Друг път - nikoj nqma da vi razbere. Zatova e po-udopbno da pi6ete "4" vmesto "Ч" i "6" vmesto "Ш".

2. Мистерията на българските гласове, Валя Балканска? Грънци. Друсайте гьобеци на Тупалка и Птичи вирОс  кючек. Така ще си представите, че сте уникални с "балканската" музика окрадена от одимените гръцки таверни и сръбски кръчми.

3. Мислите, че е важно, че Джон Атанасов е родоначалника на Силиконовата долина? Друг път - трябва да се гордеете със силиконовия член на Азис.

4. Българският футбол? Какво по-хубаво на националния празник да псуваш пред талавизора как тези милионерчета съвсем са забравили онова 4-о място в САЩ. Все пак да не забравяме сомтеймз уин сомтаймз люн. Наскоро много люн ни се насъбра. Направо работата си е въртолейшън. А след като Стоичков говори така добре енглиш представете си какво е казал точно на Путко Мафани

5. Киселото мляко - Bacilus bulgaricus - някои смятат че е нов свински грип. Така че може да го пропуснем от списъка.

6. Какво по-хубаво за председзателя на Европарламента, който е дошъл на крака за 132-годишнината от Освобождението да бъде посрещнат с хяб и сол от предрешени в носии деПутАТКИ - Калинка и Гаджева. Ми италианците си имат своята Чичолина  

7. Българските четници, извоювали свободата на всички? Друг път - трябва да се гордеем, че сме единствени на света, които са овладяли престъпността. Всички босове ченгета.

8. Известните български писатели? Луди ли сте - трябва да четете най-хитовите хроникьори на прехода - Боби Цанков, Георги Стоев...

9. Райна Кабаиванска, Николай Гюзелев? Побъркахте се - Краси Аврамов и Андреа. Едната пее само на плейбек, за другия всички се молят да пее на плейбек. А в най-добрия случай да се върне към образованието си ПАНТОМИМА.

10. Интелигентността на българските деца, обиращи медали по олимпиади в света? Глупости - трябав да се гордеете, ако синът ви тренира бокс за да стане като Кубрат Пулев. А дъщеря ви да гепи за гадже мъж, който е по-голям от вас с около 10 години, но кара онази кола, която не може да си позволите.

11. Българското кино? Че за кво ви е като има турски сериали и от време на време порноклипове с адреналинки. Руси, черни и бръснати...

И ако това не ви стига може да използвате малко от стихотворението на Вазов

Аз съм bulgar4e
обичам ГМО да хрупам
големи водки всяка вечер аз да лупам,
и жена си да поступвам.
 



Тагове:   неща,


Гласувай:
4



1. alya - Браво! Отново в десятката!
04.03.2010 12:03
Браво! Отново в десятката!
цитирай
2. анонимен - Зле...
05.03.2010 18:22
Вместо да критикуваш българския език, по-добре научи граматиката му.
А ако толкова те гони нихилизъм, емигрирай - няма нищо по-жалко от някой, който само мрънка, вместо да прави нещо!
цитирай
3. анонимен - Анонимния, зле явно си ти!
08.03.2010 09:44
Не мога да разбера хора, които никога не разбират какво четат, защо въобще започват да четат. Абе, анонимен, не ти ли стана е ясно, че авторът не критикува българския език, а онези, които не знаят как да го ползват. Дето вместо телевизор казват талавизор. Онези дето само турски сериали гледат и все рязаните им харесват. Онези, дето пишат на фонетичен български, и си мислят че владеят езика. Онези, които пишат на латиница, въпреки че сайтът им поддържа и кирилица. И още много други "умници" като тебе мога да изброя, но се чудя стрпува ли си! Щото с такива като вас все едно да хвърлиш камък в рядко ... Не е зле преди да почнеш да се правиш на умен да прочетеш материала с разбиране.
цитирай
4. voxpopuli - За анонимен зле
10.03.2010 12:50
Този път ще направя излключение да не коментирам анонимки. За първи и последен път. След като не си схванал/а смисъла на постинга или си доста тъп/а или доста млад/а, но най-вероятно комбинация от двете. Но явно списъка се отнася до такива хора като теб - анонимни, които намират себе си само тропайки по клавиатурката прикривайки се в мрежата. Да уточня че това е личния ми блог и си пиша какво си поискам. Ти ми пишеш за втори път. Влизаш в блога ми обаче доста често. Но този блог не е за теб. След като дори не толкова прикрита ирония е несмилаема интелектуално за теб, мога само това да ти препоръчам. А колкото до граматиката - думата нихилизъм в твоя пост трябва да се членува. Чао

цитирай
5. анонимен - Аз съм втория анонимен. Казвам се ...
11.03.2010 12:10
Аз съм втория анонимен. Казвам се Калоян. Също влизам в блога, защото коментарите ви много ми харесват. Но не съм се регистрирал, защото трябва да си направя блог, а за сега не виждам какво бих писал в него. Но Вашите коментари ме изпълват с огромно задоволство и затова ще продължа да влизам, а понякога и да коментирам.
цитирай
6. анонимен - Калоян съм. И да уточня, вече като ...
11.03.2010 12:12
Калоян съм. И да уточня, вече като правя коментар ще пиша, че съм аз. Благодаря за разбирането, пич!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: voxpopuli
Категория: Политика
Прочетен: 94942
Постинги: 55
Коментари: 64
Гласове: 189
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930