Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2010 14:57 - Опус Политика представя : Интервю с вампир - побългарена версия на филма с Брад Пит и Том Круз
Автор: voxpopuli Категория: Политика   
Прочетен: 617 Коментари: 0 Гласове:
1



Брад Пит не можеше да си намери място вече седмица. Понамести очилата на олисяващата глава и изръмжа. Събранието на вампирите наближаваше. Пак трябваше да докладва. Ама този път яко беше нагазил чесъна, пардон лука.

От кръвната банка му се бяха обадили, че депозитът му се е изчерпал още преди година и половина докато водеше битка с колумбийските финансови кланове. Сега трябваше да си плати с глобата, за да не разбере какво му е било на Стенли, докато яде шамари. Тарторът нямаше да му прости. Брад Пит си беше красавец, ама Марлон Брандо щеше да му бие шамари с крак оттук до Световната банка и обратно.

Онзи ден от кръвната банка го заплашиха, че повече няма да му дават кръвчица, ако не си плати здравните вноски. Ще им платя, ама ще им затворя половината болници, закани се Брад Пит. Лошото беше че още му кънтеше онова интервю. Защо ли му трябваше да обяснява кой стар кой млад. Том Круз си беше къде-къде по-известен. Даже се наложи да си признае. Че е известен де... Не че е по-красив. 

Том Круз беше на сцената още от времето на старите вампири. Когато безсмъртието с кръв се вземаше и с кръв се даваше. Том Круз обаче бързо разбра, че времето на промените отдавна е настъпило. И сега щеше да основе свой клан. Преди това обаче трябваше да влезе остро. Да се самоопредели, защото само преди 8 години си остави на гардероба на своя замък книжката. Така Том Круз  врътна на Брад Пит такава Теория на конспирацията, че още му кънтеше в ушите. "Ти за какво дойде, Брад? Я да се извиниш на всички - на пенсионерите, на лекарите, на учителите и да внимаваш, че такова политическо Десперадо, ще ти организирам..."

Сега Брад пак трябваше да се включи в бандата на Оушън. Първия път удариха казиното на един Череп. Вдигнаха му данъците. Сега целта на бандата на Оушън беше Совите. Ама се оказа че Совите не са това което бяха. Защото сред тези дето са скатали разни пачки може да се окажат и много близки хора. Само да не стане като в Мистър и Мисис Смит. Че тогава не е ясно кой ще бъде Мистър и кой ще стане Мис.


Тагове:   политика,   интервю,   вампир,   опус,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: voxpopuli
Категория: Политика
Прочетен: 94958
Постинги: 55
Коментари: 64
Гласове: 189
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930