Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2010 14:31 - Цветанов почна хайка за "недосегаеми". Къде е петото асо от ръкава.
Автор: voxpopuli Категория: Политика   
Прочетен: 809 Коментари: 0 Гласове:
2



Не искам да съм на мястото на Цветан Цветанов. Голяма битка срещу престъпността, голямо нещо. Заживяхме си в криминален сериал. През деня Нагли, Факири, Недосегаеми, Лапачи, Медузи... Вечерта Биг Брадър - шамари, гей-целувки и псувни.

Само че цялата тази история вече започва да ми дотяга с ПР-ефектните мерки, които направо ще ти избодат очите. Всъщносткачулки, барети и всакакви ченгета са изсипани по улиците и прибират къде що има сгазил закона, за да се отвлече вниманието от няколко простички факт:

1. Дянков си няма на представа колко е бюджетната дупка. Оказва се че е по-голяма от това което очакват да зейне след големия андронен колайдер. Така че или Дянков е заблуден електрон или цялото фхинансово министерство трябва да премине през процедурата на Големия взрив.

2. Цените на стоките от потребителската кошница рязко нарастват. А като се прибави и традиционното намаление на цените на имотите изводът е само един- Българите все повече и повече обедняват. А скоро кредитите ще загробят голяма част от останалите потребители. Т.е. опитите да се докаже, че видите ли българите са богати тъй като притежават недвижима собственост е един голям балон.

3. Зациклилата здравна реформа. Ще закриваме, няма да закриваме. Лекари, сестри и фелдшери скачат на протест, а отговорът е назначаване на министър, който обяви че репортерките дошли да я видят за първи път са болни от остеопороза. Некомуникативна с труден характер. Демек - темерут.

4. Енергийна мафия, за която се знае, че се разплаща с фактурки без договор. Външен натиск да не бутаме австрийските крадци от EVN немските престъпници от EoN фондът на пчешките пенсионери CEZ.

На коленеее, би извикал един герой от едно предаване.  Чухме го от един прокурор. а някои разбраха че записа е часдт от разчистването на сметки между бъдещите наследници на Борис Велчев като главен прокурор. Обаче кризата си върлува. Престъпниците или поне тези, за които може и да се докаже нещо вземат да привършват. Дали не е време за бърза конфискация на незаконнопридобитото?

Накрая ще завърша с финала от трейлъра на "Мисия Лондон" - Nice, a? Само да не заживеем съвсем във филм, че това си е жива комедия...


Тагове:   хайка,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: voxpopuli
Категория: Политика
Прочетен: 94950
Постинги: 55
Коментари: 64
Гласове: 189
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930