Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2010 13:21 - България не е Биг Брадър? България не е Перла? Е извинявайте...
Автор: voxpopuli Категория: Политика   
Прочетен: 802 Коментари: 0 Гласове:
1



Покрай европейските страсти и наближаващия суперочакван от няколкостотин хиляди баби финал на "Gumus" (пр. Перла) се сетих за един изтъркан виц.
Иванчо нарекъл Марийка курва. Учителката разбрала и го накарала да повтори три пъти "Марийка не е курва" и да се извини.
Станал Иванчо и започнал : Марийка не е курва. МАРИЙКА НЕ е курва? МАРИЙКА НЕ Е КУРВА???? Е, извинявайте...
Днес към 200-250 човека организирани от 25 партии и граждански организации се събраха пред парламента за протест с надслов "България не е Биг Брадър". Доколкото разбирам от математика това прави по десет човека от организация. или с други думи казано - председателя, заместниците и техните семейства. оставям настрана повода - следенето в интернет от страна на МВР.
Чудя се някой вярва ли си, че ченгето Х застанало пред компютъра на бул Черни връх не може да хакне всяка машина и да разбере всичко за юзъра от IP-то, до това каква амалгама е използвал зъболекаря на шести горе вдясно.
Да не говорим за слогъна - България не е Биг Брадър. Спомням си когато прочетох "1984" - бях на 13 г. и само преди няколко месеца искаха да ме подстригват защото съм имал коса дълга три сантиметра. А дружинната ме връщаше, когато не си бях вързал червена връзка. Горката - като влизаше в час и ни казваше "Здравствуйте ребята" - ужас.
Биг Брадър обаче гледаше през телевизора - той живееше в телевизора. И единствените, които можеха да го изключват бяха от партията.
Сега се сещам за още двама-трима, които живеят в телевизора. Пък гледам вече сме 2010...
Гледам как днес професор по театрознание обяснява достойнствата на турския сериал Перла и как четвъртокласници си играят на Мехмет и Инджи. Горе долу същата простотия, както двегодишно момиченце друса гьобеци и мечтае да стане манекенка - а бате ти Енчо все повече и повече му щръква косата.
А после защо в Музикалния театър избирали за директор човек без музикално образование. Ами за какво им е на оперетата човек който да различава си-бемол от ре-минор? Кво от това?
След като бабите чакат финала на Перла, малките мечтаят за силиконови цици, а майките и бащите им имат фрактури по пръстите от щракане по масите, кво очаквате.
България не е Биг Брадър? България не е чалга? Е, извинявайте...


Тагове:   перла,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: voxpopuli
Категория: Политика
Прочетен: 94956
Постинги: 55
Коментари: 64
Гласове: 189
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930